Evenementen-centrum

Het Hendriks Sportpaleis is al ruim dertig jaar een sfeervol decor voor het houden van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften, koffietafels, communies, jubilea en recepties, maar ook de formele bijeenkomsten zoals vergaderingen en presentaties. Onze zalen zijn geschikt voor groepen tot 2.500 personen. Onze bijzondere en zeer sfeervolle feestlocaties hebben alles in huis om uw evenement met uw groep te laten slagen.

Daarnaast is ons sportpaleis een perfecte lokatie voor het houden van grote evenementen tot een omvang van 5.000 mensen. Zo organiseren wij onder andere jaarlijks in samenwerking met de organisatie VAC een achttal rommelmarkten.

Ons team van enthousiaste medewerkers levert maatwerk in het realiseren van uw en onze ideeen. Wij adviseren u graag over de aankleding van de zaal, de culinaire verzorging, artiesten of de keuze voor het thema. Naast onze arrangementen, stellen wij graag een compleet dag- en avondprogramma voor u samen, aan de hand van uw eigen wensen.

Mocht u nog vragen hebben, bel dan gerust op het volgende telefoonnummer (045) 5 21 79 70. U kunt ook mailen naar info@hendrikssportpaleis.nl