Competities/toernooien

Gedurende het winterseizoen organiseert het Hendriks Sportpaleis diverse competities en toernooien. Voor alle speelschema's en uitslagen verwijzen wij u naar het menu Competities/Toernooien en dan vervolgens naar het onderdeel Uitslagen.

Jaarlijks organiseren wij met succes de Sponsorcompetitie ( DD, GD en HD ), Damesochtendcompetitie, Zondagochtedcompetitie ( HE en HD ) en de Interne Winter Competitie (DD, GD en HD).

De Sponsorcompetitie wordt gespeeld in diverse klassen. De wedstrijden vinden plaats op zaterdagavond en op zondagmiddag waarbij rekening wordt gehouden met de gewenste speeltijden van het team. Deelnemers aan de sponsorcompetitie dienen de leeftijd van minimaal 25-jaar te hebben.

De zondagochtendcompetitie wordt gespeeld op zondagmorgen. Een teamwedstrijd bestaat uit vier heren enkelspelen en twee herendubbelspelen. Deelnemers aan de Zondagochtendcompetitie dienen minmaal 25-jaar jong te zijn.

Tenslotte, jaarlijks organiseren wij het CARMA Kersttoernooi (kerstvakantie) en het CARMA Veteranentoernooi (februari/maart). Inschrijving alsmede speelschema's en uitslagen vindt u via het menu Competities/Toernooien en dan het onderdeel Uitslagen.